U zoekt in bibliotheek naar 906.4 Voedings- en genotmiddelen
Resultaten 51 - 75 van 94
| Soort | Artikel |
| Titel | Tussen Lensheuvel en Weijereind. Her en der gevonden wetenswaardigheden betreffende Reusel in vroeger eeuwen : zoete waar uit verre oorden. Suiker in Reusel rond 1800 |
| Auteur | J.W. Hagen |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Tussen Lensheuvel en Weijereind. Her en der gevonden wetenswaardigheden betreffende Reusel in vroeger eeuwen : tabak en snuif in de Bataafs-Franse tijd (slot) |
| Auteur | J.W. Hagen |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Juffrouw Van Rooij uit Budel vertelt over de slacht |
| Auteur | Jozien Jobse-van Putten |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Feestmalen in vroegere tijden |
| Auteur | W.H.Th. Knippenberg |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Wijn van eigen bodem |
| Auteur | Anton van Oirschot |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | De voeding in de agrarische samenleving van Noord-Brabant en het noorden van Limburg |
| Auteur | Jozien Jobse-van Putten |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | De pasteien : een hertogenlijke disch uit omstreeks 1570 |
| Auteur | W.J. Hofdijk |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Leefregels voor eten en drinken (omstreeks de eeuwwisseling) |
| Auteur | Eugenie Abegg en Herman Adler |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | De voeding in de agrarische samenleving van Noord-Brabant en het noorden van Limburg |
| Auteur | Jozien Jobse-van Putten |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | De korsten : armen-eten |
| Auteur | Anton van Oirschot |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Grootmoeders recept |
| Auteur | Henk van der Meer |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Smakelijk eten |
| Auteur | Aart Vos |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Grootmoeders recept |
| Auteur | Henk van der Meer |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Grootmoeders recept |
| Auteur | Riny Rovers-Swaanen |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Wiens brood men eet ... |
| Auteur | Henk van Mierlo |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Bier in Brabant |
| Auteur | Tijn Swinkels en Harm Savenije |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Hoe wij aan ons woord marsepein komen |
| Auteur | H.K.F. Boks |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Schraalhans is keukenmeester : eten in de gevangenis |
| Auteur | Klaas de Graaff |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | De smaak van het verleden : Bossche voedingsgewoonten vanaf de Middeleeuwen |
| Auteur | Henk van Haaster |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Over de kwaliteit van enkele voedingsmiddelen in Nederland ca. 1900, in het bijzonder in Eindhoven en omgeving |
| Auteur | F.A.M. Messing |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Leefregels voor eten en drinken (omstreeks de eeuwwisseling) |
| Auteur | Eugenie Abegg en Herman Adler |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Huisdieren, jachtwild, vissen en weekdieren : een weerspiegeling van gevarieerde maaltijden |
| Auteur | Theo de Jong |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Feestmalen in vroegere tijden |
| Auteur | W.H.Th. Knippenberg |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | De korsten : armen-eten |
| Auteur | Anton van Oirschot |
Meer info
| Soort | Artikel |
| Titel | Bier in Brabant |
| Auteur | Tijn Swinkels en Harm Savenije |
Meer info