Boek - Broodzetting en kwaliteit van het brood in de negentiende eeuw : opkomst en neergang van een gecentraliseerde bestuursmaatregel voor de controle op het brood in Nederland tussen 1811 en 1854

Myriam Daru

Nummer1609
CollectieBibliotheek Regionaal Historisch Centrum Eindhoven Boeken
AuteurMyriam Daru
Uitgaves.n. : Eindhoven, 1984
Paginering42 p.
AnnotatieScriptie in het kader van het werkcollege maatschappijgeschiedenis van agrarisch-verstedelijkte samenleving, Erasmus Universiteit Rotterdam /
Nummer1609
TitelBroodzetting en kwaliteit van het brood in de negentiende eeuw : opkomst en neergang van een gecentraliseerde bestuursmaatregel voor de controle op het brood in Nederland tussen 1811 en 1854
Trefwoordenvoedingsmiddelen
SISO-code906.4 - Voedings- en genotmiddelen
Ontdekken
Eindhovens Dagblad 15 juni 1961
V.r.n.l.: Kees Reijnders - juwelier, Hendrik maas - lijmfabrikant, onbekend, Harry Gelders - schilder. De overige heren zijn C. Rijnders. K. van Wijngaarden. L. Bax, C. v.d. Sanden, P. Verbunt, J. van Hout en Fr. Mollen. De heren staan voor Hotel Valk. Datering: 1 december 1934 Auteur(s): Fotopersbureau Het Zuiden
de sigarenfabriek Holland–Amerika.
Valkenswaard
images/hourglass.png

ZOEKEN...