Boek - Broodzetting en kwaliteit van het brood in de negentiende eeuw : opkomst en neergang van een gecentraliseerde bestuursmaatregel voor de controle op het brood in Nederland tussen 1811 en 1854
Myriam Daru
Nummer | 1609 |
Collectie | Bibliotheek Regionaal Historisch Centrum Eindhoven Boeken |
Auteur | Myriam Daru |
Uitgave | s.n. : Eindhoven, 1984 |
Paginering | 42 p. |
Annotatie | Scriptie in het kader van het werkcollege maatschappijgeschiedenis van agrarisch-verstedelijkte samenleving, Erasmus Universiteit Rotterdam / |
Nummer | 1609 |
Titel | Broodzetting en kwaliteit van het brood in de negentiende eeuw : opkomst en neergang van een gecentraliseerde bestuursmaatregel voor de controle op het brood in Nederland tussen 1811 en 1854 |
Trefwoorden | voedingsmiddelen |
SISO-code | 906.4 - Voedings- en genotmiddelen |